Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Levertijd
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte zusterhorloges

Bedrukte zusterhorloges

Wanneer er in de zorgsector geen polshorloges gedragen mogen worden, is een bedrukt zusterhorloge een perfecte vervanger. In de zorgsector zijn er strenge hygiëne regels waar aan gehouden dient te worden. Het dragen van een normaal polshorloge is in de meeste gevallen dan ook niet toegestaan. Een zusterhorloge wordt eenvoudig met een speldje aan het uniform bevestigd. Het zusterhorloge kan natuurlijk gewoon door iedereen gebruikt worden. Bij Mijnhorlogewereld hebben wij een ruim assortiment aan diverse horloges waar u uw keuze uit  kunt maken. De zusterhorloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende modellen. Daarnaast kunnen de zusterhorloges al vanaf een kleine oplage online besteld worden. 

Zusterhorloge met opdruk

U kunt de zusterhorloges eenvoudig een uniek uiterlijk geven door ze te voorzien van een bedrukking. Laat uw bedrijfsnaam, logo, website of een slogan op de zusterhorloges zetten en u creëert een uniek geschenk om in te zetten als relatiegeschenk voor de zorgsector. De bedrukking die wij zetten is van hoogwaardige kwaliteit en er kan zowel in één als in meerdere kleuren een opdruk geplaatst worden. Doordat het horloge ook daadwerkelijk gebruikt zal gaan worden, is het plaatsen van uw bedrijfsgegevens op het zusterhorloge zeker een goed idee. Uw logo of bedrijfsnaam zal overal gezien worden wanneer u bedrukte zusterhorloges inzet. Voorafgaand aan uw bestelling kunt u geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo aanvragen. Natuurlijk kunnen de zusterhorloges ook onbedrukt online besteld worden.

Goedkoop zusterhorloges bestellen

U kunt gemakkelijk zusterhorloges bestellen via deze website. Nadat u het zusterhorloge in de gewenste kleur heeft gekozen, kunt u eenvoudig aangeven hoe u de zusterhorloges bedrukt wilt hebben. De bedrukte zusterhorloges dienen perfect om weg te geven als relatiegeschenk voor uw klanten en zakenrelaties. U bestelt de zusterhorloges met opdruk al voor een scherpe prijs online via onze webshop. Uw zoektocht naar het perfecte zusterhorloge begint op onze website! 

 

9,3
1 - 30 van 1 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 1 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021