Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte sporthorloges

Bedrukte sport horloges

Met een bedrukt sport horloge kunt u eenvoudig de tijd aflezen die u al bezig bent met sporten. De bedrukte sporthorloges zijn zo ontworpen dat ze niet schuren of irriteren tijdens het sporten. Bij Mijnhorlogewereld vindt u een ruim assortiment aan diverse sporthorloges die allemaal voor een zeer scherpe prijs online te bestellen zijn. Vooral tijdens het hardlopen of tijdens het wandelen is een sporthorloge een veelgebruikt item. Naast het feit dat de sporthorloges erg functioneel zijn, kan het ook een echt mode accessoire zijn. De bedrukte sport horloges zijn online al vanaf een kleine oplage te bestellen. 

Sport horloge met opdruk

U kunt de sport horloges eenvoudig een uniek uiterlijk geven door ze te voorzien van een opdruk. Door uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan op de sport horloges te laten bedrukken creëert u een uniek horloge dat perfect kan dienen als promotiemiddel voor uw bedrijf. Geef uw klanten en zakenrelaties een gepersonaliseerd sport horloge cadeau. U verblijdt niet alleen uw klanten met een uniek cadeau, u stimuleert ook nog eens de sportieve levensstijl van uw klanten en zakenrelaties. De bedrukking kan zowel in één kleur als in meerdere kleuren gezet worden. Voorafgaand aan uw bestelling kunt u geheel gratis en vrijblijvend online een digitaal voorstel met uw logo aanvragen. Hierbij krijgt u een digitaal beeld toegezonden waarop het eindresultaat van de sport horloge met uw logo erop te zien is. 

Online sport horloges bestellen

Het perfecte sporthorloge met uw logo erop vindt u bij ons in de webshop. Door uw bedrijfsgegevens op de luxe sport horloges te plaatsen, genereert u een groot bereik wat een boost zal geven aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. Heeft u graag hulp bij de zoektocht naar het perfecte horloge? Ons team is eenvoudig te bereiken via de chat, mail en telefoon.